Booking

Vælg dato og antal personer og klik på BOOK.

BOOK
LUK
BOOK

Vikinger


da-DK Oplev Vikinger

Ribe Vikingecenter

Ribe VikingeCenter er en levendegørelse af vikingetiden, hvor man bl.a. kan møde vikingetidens håndværkere i arbejde. Gå på besøg i vikingernes huse og smag på datidens retter.  Mød vikingetidens dyr, se falkonerens flyveopvisninger eller ryttere på islandske heste. Der er mulighed for selv at give sig i kast med dyvelfremstilling, langbueskydning, brødbagning og sjove lege.

I øjeblikket rekonstrueres et bymiljø fra år 825.

Hvert år i april/maj: Danmarks største vikingemarked! Oplev hundredvis af håndværkere, krigere, musikere og ryttere på islandske heste. Se deres hjemmeside for program og datoer.


Ribe Vikingecenter
Lustrupvej 4
6760 Ribe
Tlf. 75411611

Museet Ribes Vikinger

Et museum for vikingetid og middelalder. Her kan man opleve vikingetidens og middelalderens Ribe, som ellers ligger gemt under Ribes gader. Museet rummer tusindvis af fund samt en rekonstruktion af en markedsplads i fuld størrelse, hvor man kan se, lugte og føle, hvordan dagligdagen var i Ribe år 800.

Museet Ribes Vikinger
Odins Plads
6760 Ribe
Tlf. 76163960
Feriecenter Ribe Byferie Resort
Hotel- og ferielejligheder i hjertet af smukke, gamle Ribe. Vi tilbyder ophold med og uden forplejning. Her værnes om den høje standard og vi elsker at have gæster. Har I specielle ønsker/behov, vil vi gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe jer. Vi glæder os til at byde jer velkommen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kontakt os

Ribe Byferie Resort
Damvej 34
6760 Ribe


+45 79 88 79 88

info@ribe-byferie.dk


© 2019 Ribe Byferie Resort