Booking

BOOK ONLINE og få en café voucher på kr. 75. Altid gratis FLEX-booking

BOOK
LUK
BOOK

Vikinger


da-DK Oplev Vikinger

Ribe Vikingecenter

Ribe VikingeCenter er en levendegørelse af vikingetiden, hvor man bl.a. kan møde vikingetidens håndværkere i arbejde. Gå på besøg i vikingernes huse og smag på datidens retter.  Mød vikingetidens dyr, se falkonerens flyveopvisninger eller ryttere på islandske heste. Der er mulighed for selv at give sig i kast med dyvelfremstilling, langbueskydning, brødbagning og sjove lege.

I øjeblikket rekonstrueres et bymiljø fra år 825.

Hvert år i april/maj: Danmarks største vikingemarked! Oplev hundredvis af håndværkere, krigere, musikere og ryttere på islandske heste. Se deres hjemmeside for program og datoer.


Ribe Vikingecenter
Lustrupvej 4
6760 Ribe
Tlf. 75411611

Museet Ribes Vikinger

Et museum for vikingetid og middelalder. Her kan man opleve vikingetidens og middelalderens Ribe, som ellers ligger gemt under Ribes gader. Museet rummer tusindvis af fund samt en rekonstruktion af en markedsplads i fuld størrelse, hvor man kan se, lugte og føle, hvordan dagligdagen var i Ribe år 800.

Museet Ribes Vikinger
Odins Plads
6760 Ribe
Tlf. 76163960
Gratis fordelskort til byens seværdigheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - vinder trækkes hver måned

Feriecenter Ribe Byferie Resort

Hotel- og ferielejligheder i hjertet af smukke, gamle Ribe. Vi tilbyder ophold med og uden forplejning. Her værnes om den høje standard og vi elsker at have gæster. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Kontakt os

Ribe Byferie Resort
Damvej 34
6760 Ribe


+45 79 88 79 88

info@ribe-byferie.dk


© 2023 Ribe Byferie Resort

7.45
Kr.