Booking

BOOK ONLINE og få en café voucher på kr. 75. Altid gratis FLEX-booking

BOOK
LUK

Riplay Legepark


da-DK Oplev Riplay Legepark

Riplay

Danmarks største lege- og aktivitetspark. Der er fri entré i Riplay.

Gå på opdagelse i Riberhus Slot, kravl op i Stormflodssøjlen, svæv som fuglene i Vadehavsområdet, prøv 20 rutsjebaner og forhindringsbane på 107 meter. Hyg med medbragt kage eller madpakker i Vikingehusene eller køb i boden.

Alle aktiviteterne er omkranset af en 400 meter løbebane. Gåstier rundt i parken.

 

Parken er bygget op af bæredygtige materialer, som eksempel er faldunderlag og løbesti blandt andet lavet af 24.000 genanvendte sportssko.

FN’s verdensmål nr. 7 om bæredygtig energi bliver formidlet og indlagt i aktiviteter, hvor børnene blandt andet selv kan skabe energi til at få opladet mobiletelefonen.

Riplay

Sportsvej, 6760 Ribe.
Gratis entré. Åbent alle dage kl. 8-22.
Gå på opdagelse i Riberhus Slot.Tilmeld dig vores nyhedsbrev - vinder trækkes hver måned

Feriecenter Ribe Byferie Resort

Vi tilbyder overnatning i gåafstand fra domkirkepladsen og en lang række seværdigheder. Vælg imellem ferielejligheder og hotellejligheder, ophold med sort sol og østersture, sommerferie med børn, vinter- og efterårsferie, juleophold og nytårsophold. Vi har også selskabslokaler samt mødelokaler for op til 100 pers. Vi tilbyder desuden hotellejligheder som firmaaftale og via statsaftale. Kombiner service som på et hotel og den gode plads i en ferielejlighed, når I søger overnatning i Ribe

Kontakt os

Ribe Byferie Resort
Damvej 34
6760 Ribe


+45 79 88 79 88

info@ribe-byferie.dk


© 2024 Ribe Byferie Resort

7.45
Kr.