Booking

BOOK ONLINE og få en café voucher på kr. 75. Altid gratis FLEX-booking

BOOK
LUK

Handicapboliger


da-DK Ferielejligheder Handicapboliger

Handicapboliger

20 boliger er indrettet med særlige hensyn. Der er ikke hæve/sænke inventar i boligerne, hvorfor kørestolsbrugere er afhængige af en hjælper. Oplys ved reservation, såfremt H-bolig ønskes. Alle boligerne er røgfri.

A1-lejlighed: Max. 4 pers. Stueplan. Entré, køkken, soveværelse, stue m/sovesofa, badeværelse og gårdhave.
A-hus: Max. 7 pers. Stueplan, 2 etager. Entré, køkken, soveværelse, stue med sovesofa, badeværelse og gårdhave. 1. sal: Værelse med 3 senge.  

Boligerne: Hjælpegreb ved indgangsdør, 2 trin op, dør 92 cm bred. Indgang med kørestole via gårdhave, dør 170 cm bred. Skydedøre. Ingen dørtrin. Soveværelse: 2 senge, dør 75 cm bred. Plads til hospitalsseng og lift. Badeværelse: Dør 80 cm bred, brusekabine 119 cm bred/ 1,5 cm dyb. Toiletstol samt badestol kan lånes i receptionen. Hjælpegreb ved toilet og i bad.

Hjælpemidler

Ribe Byferie Resort råder over 2 toiletstole, 2 badestole og en kørestol som udlånes gratis. Venligst reserver på forhånd. Har I brug for lift, hospitalssenge osv. skal I rekvirere dette via jeres egen hjemkommune. Husk at give os besked.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev - vinder trækkes hver måned

Feriecenter Ribe Byferie

Vi tilbyder overnatning i gåafstand fra domkirkepladsen og en lang række seværdigheder. Vælg imellem ferielejligheder og hotellejligheder, ophold med sort sol og østersture, sommerferie med børn, vinter- og efterårsferie, juleophold og nytårsophold. Vi har også selskabslokaler samt mødelokaler for op til 100 pers. Vi tilbyder desuden hotellejligheder som firmaaftale og via statsaftale. Kombiner service som på et hotel og den gode plads i en ferielejlighed, når I søger overnatning i Ribe

Kontakt os

Ribe Byferie Resort
Damvej 34
6760 Ribe


+45 79 88 79 88

info@ribe-byferie.dk


© 2024 Ribe Byferie Resort

7.45
Kr.