Booking

BOOK ONLINE og få en café voucher på kr. 75. Altid gratis FLEX-booking

BOOK
LUK

Hvem er vi?


da-DK Feriecentret & FAQ Hvem er vi?

Ribe Byferie Resort

Vi elsker at have gæster

Velkommen til vores feriecenter. Vi arbejder konstant på at drive, vedligeholde og opgradere feriecentret. Derudover støtter vi en lang række kulturelle og sportslige arrangementer samt deltager i arbejdet med at værne om Nationalpark Vadehavet. Hvert år donerer vi ferieophold til sygdomsramte børnefamilier i samarbejde med landets sygehuse og foreninger. Vi kalder det vores "Hjertesager".

"Det giver os en ekstra glæde i hverdagen, at vi kan glæde andre"

Et godt team 

Vi er en fast stab af håndværkere, rengøringspersonale og administrative medarbejdere udover ledelsen og bestyrelsen. Vi arbejder tæt sammen om at drive feriecentret og de fleste af os har været her gennem mange år. Vores vigtigste opgave er at skabe de bedste rammer for vores gæster.

Miljø og klima

Med 94 boliger og fællesfaciliteter, bruger vi naturligvis en del energi. Vi har derfor LED-pærer overalt, vælger hvidevarer med fokus på energimærkning og vores varmeforsyning kommer fra 80% vedvarende energi.
Et intelligente bookingsystem styrer el og varme i ferieboligerne i forhold til udlejning. Vi har affaldssortering og alle gæster kan være med til at sortere sit affald.

El-biler

Alle vores biler kører på el, så vi belaster miljøet mindst muligt og samtidig kan køre "støj-frit" rundt i området. Vi har ladestandere til gæsternes biler.

Grøn rengøring

Vores rengøringssystem kræver ikke brug af rengøringsmidler udover enkelte kalk- og desinfektionsmidler. Vi benytter særlige microfiberklude, som dokumenteret fjerner bakterier. Systemet anvendes også på Skejby Sygehus.

Vi går ind for genbrug

Når møbler eller andet inventar står for udskiftning, men alligevel er for godt til at smide ud, forærer vi det væk. Inventaret får dermed nyt liv til gavn og glæde hos andre.
Vi passer også på det vi har og er rigtig gode til at vedligeholde. Det skåner miljøet, når tingene holder længe.

Vores netværk er vores resort

I Ribe Byferie Resort sammensætter vi ferieophold, der inkl. middag på byens restauranter, friskbagt morgenbrød fra den lokale bager, guidede ture med professionelle guider ud og se sort sol og østers. Vores resort er en anderledes måde at tænke "all inclucive" - vi tænker i at skabe en destination, hvor mange selvstændige erhvervsdrivende og byens attraktioner inddrages. Det er med til at sikre, at vores område forbliver autentisk og nærværende.

Ribe er en særdeles levende by, selvom det er landets ældste. Det er den fordi lokale dedikerede mennesker arrangerer mange events, driver spændende butikker og gode spisesteder i bymidten. Ribe har mere end 100 fredede huse helt tilbage fra middelalderen samt mange seværdigheder. 
I Ribe Byferie Resort sammensætter vi ferieophold, der inkl. middag på byens restauranter, friskbagt morgenbrød fra den lokale bager, guidede naturture med sort sol og østers.    

Vi glæder os til at byde jer velkommen
Hilsen teamet

 

FAKTA

Feriecentret er ejet af Fonden Ribe Byferie Resort, en non-profit organisation med en lokal forankret bestyrelse. Overskud fra driften geninvesteres, så vi kan holde en god standard inde såvel som ude. Vi har ferie- og hotellejligheder samt selskabslokaler og mødefaciliteter i smukke gamle Ribe.
94 ferielejligheder /555 senge. 
Møde- og selskabslokaler til 10-100 pers.
Fællesarealer med lounge inde og ude, grillhus, vikingelegeplads mm.
Feriecentret ligger som en ny i byen, få min. gang fra domkirkepladsen og den middelalderlige bykerne. 
-Vi elsker at have gæster.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - vinder trækkes hver måned

Feriecenter Ribe Byferie Resort

Vi tilbyder overnatning i gåafstand fra domkirkepladsen og en lang række seværdigheder. Vælg imellem ferielejligheder og hotellejligheder, ophold med sort sol og østersture, sommerferie med børn, vinter- og efterårsferie, juleophold og nytårsophold. Vi har også selskabslokaler samt mødelokaler for op til 100 pers. Vi tilbyder desuden hotellejligheder som firmaaftale og via statsaftale. Kombiner service som på et hotel og den gode plads i en ferielejlighed, når I søger overnatning i Ribe

Kontakt os

Ribe Byferie Resort
Damvej 34
6760 Ribe


+45 79 88 79 88

info@ribe-byferie.dk


© 2024 Ribe Byferie Resort

7.45
Kr.