Booking

BOOK ONLINE og få en café voucher på kr. 75. Altid gratis FLEX-booking

BOOK
LUK

Ribe by og domkirken


da-DK Oplev Ribe by og domkirken

Ribe - Danmarks ældste by

Ribe blev grundlagt af vikingerne omkring år 700. I anden halvdel af 1100-tallet blev Ribe Domkirke rejst i sin nuværende skikkelse. I begyndelsen af 1200-tallet fik Ribe købstadsstatus og slottet Riberhus var beboet af skiftende konger. I 1500-tallet var Ribe en af landets største by og især oksetransporterne gav byen en god indtjening.

Ribes middelalderlige bykerne har mere end 100 fredede bygninger. Her emmer af kultur, handel og hygge - Ribe er langt fra en museumsby.  I år 2010 fejrede Ribe 1300-års jubilæum.

Ribe Domkirke

Ribe Domkirke har altid været byens pompøse vartegn. Opførelsen af kirken blev påbegyndt omkring år 1150 og stod først færdig i 1250. Tag de 248 trin op i det 52 m høje Borgertårn. Herfra er der en pragtfuld udsigt over de røde tage, marskområdet mod vest og de lave engområder mod øst. Kirken blev i firserne dekoreret med glasmosaikker af kunstneren Carl-Henning Pedersen. Ribe Domkirke er blandt Europas topattraktioner med 3 stjerner i Guide Michelin.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev - vinder trækkes hver måned

Feriecenter Ribe Byferie Resort

Vi tilbyder overnatning i gåafstand fra domkirkepladsen og en lang række seværdigheder. Vælg imellem ferielejligheder og hotellejligheder, ophold med sort sol og østersture, sommerferie med børn, vinter- og efterårsferie, juleophold og nytårsophold. Vi har også selskabslokaler samt mødelokaler for op til 100 pers. Vi tilbyder desuden hotellejligheder som firmaaftale og via statsaftale. Kombiner service som på et hotel og den gode plads i en ferielejlighed, når I søger overnatning i Ribe

Kontakt os

Ribe Byferie Resort
Damvej 34
6760 Ribe


+45 79 88 79 88

info@ribe-byferie.dk


© 2024 Ribe Byferie Resort

7.45
Kr.