Booking

BOOK ONLINE og få en café voucher på kr. 75. Altid gratis FLEX-booking

BOOK
LUK
...

Oplev


da-DK Oplev

Ribe og Nationalpark Vadehavet er der masser af oplevelser Ribe Byferie Resort er et godt udgangspunkt for oplevelser både i og omkring byen. Her er i i gåafstand fra den middelalderlige bykerne med et væld af seværdigheder, et rigt handelsliv og mange gode spisesteder. Byen er kendt for sine mange arrangementer året rundt - musik, kunst, byvandringer, festivaler, julemarkeder og meget mere.
Oplev også den enestående natur i Nationalpark Vadehavet, der byder på Sort Sol, østerssafari, millioner af trækfugle, sæler og smukkeste natur.

Find mere inspiration herunder på siden.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev - vinder trækkes hver måned

Feriecenter Ribe Byferie Resort

Vi tilbyder overnatning i gåafstand fra domkirkepladsen og en lang række seværdigheder. Vælg imellem ferielejligheder og hotellejligheder, ophold med sort sol og østersture, sommerferie med børn, vinter- og efterårsferie, juleophold og nytårsophold. Vi har også selskabslokaler samt mødelokaler for op til 100 pers. Vi tilbyder desuden hotellejligheder som firmaaftale og via statsaftale. Kombiner service som på et hotel og den gode plads i en ferielejlighed, når I søger overnatning i Ribe

Kontakt os

Ribe Byferie Resort
Damvej 34
6760 Ribe


+45 79 88 79 88

info@ribe-byferie.dk


© 2024 Ribe Byferie Resort

7.45
Kr.