Booking

Online booking BOOK ONLINE og få vin, øl eller café voucher. Gratis FLEX-booking, flyt opholdet u/b

BOOK
LUK
BOOK

Nationalpark Vadehavet


da-DK Oplev Nationalpark Vadehavet

UNESCO Verdens Naturarv

Vadehavet er et af verdens vigtigste vådområder. Tidevandet gør indtryk, når der to gange i døgnet flyttes 1.000.000.000 m3 vand frem og tilbage gennem dybene. Intet andet sted kan man opleve så mange trækfugle, forår såvel som efterår. Årligt passerer 10-12 mio. fugle Vadehavet på deres træk til og fra yngleområderne.

Det er også i Vadehavet at man finder Danmarks største bestand af spættet sæl. Øerne Fanø og Rømø, med deres fantastiske badestrande, er også en del af Nationalparken. Rømø er forbundet med fastlandet via en dæmning - kører I derover i bil, må I køre bilen helt ud på stranden. Besøg hjemmesiden Nationalpark Vadehavet  og bliv klogere på naturen.

Vadehavsentret

Besøg Vadehavscentret, der udover at være en arkitektonisk perle, viser spændende udstillinger om naturen og kulturen ved Vadehavet. Udstillingerne bringer jer tættere på Vadehavets forunderlige verden. I får viden om tidevand, dyreliv, stromfloder, trækfugle og meget mere. Rejs med trækfuglene gennem vadehavet og forstå, hvorfor dette naturområde blev klassificeret til UNESCO verdensarv. 

Se mere på www.vadehavscentret.dk
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Feriecenter Ribe Byferie Resort

Hotel- og ferielejligheder i hjertet af smukke, gamle Ribe. Vi tilbyder ophold med og uden forplejning. Her værnes om den høje standard og vi elsker at have gæster. Har I specielle ønsker/behov, vil vi gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe jer. Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Kontakt os

Ribe Byferie Resort
Damvej 34
6760 Ribe


+45 79 88 79 88

info@ribe-byferie.dk


© 2021 Ribe Byferie Resort