Booking

BOOK ONLINE og få en café voucher på kr. 75. Altid gratis FLEX-booking

BOOK
LUK

Centret


da-DK Feriecentret & FAQ Centret

Feriecenter Ribe Byferie Resort

Feriecentret ligger som "en by i byen" i gåafstand fra den middelalderlige bykerne. Kvalitet og design er sat i højsædet og de 94 ferieboliger er alle smagfuldt og funktionelt indrettet. Her værnes om en høj standard, både ude og inde. En årlig gennemgang af alle boliger samt løbende opgradering sikrer, at I får de bedste rammer for jeres ferieophold.

Alle ferieboliger har egen gårdhave eller altan med havemøbler. Alle boliger er røgfri. Gratis trådløs Internet i hele feriecentret.

Prisvindende feriecenter

  • Loved By Guests Award
  • Travellers Choice Winner
  • Guest Review Award
  • Travellers Favourite

Under jeres ophold møder I helt sikkert SunSHINE Patrol, som er vores rengøringsteam. De sørger for at klargøre jeres bolig, så alt er i skønneste orden. 

Skulle uheld være ude og noget går i stykker i boligen under jeres ophold, så er vores dygtige teknikere altid på pletten.

I receptionen kan I få inspiration og hjælp til, hvad I kan opleve mens I er her hos os. -Og vi byder altid på gratis kaffe, kakao og cappuccino i loungen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

 

 
Vi elsker at have gæster...Tilmeld dig vores nyhedsbrev - vinder trækkes hver måned

Feriecenter Ribe Byferie Resort

Vi tilbyder overnatning i gåafstand fra domkirkepladsen og en lang række seværdigheder. Vælg imellem ferielejligheder og hotellejligheder, ophold med sort sol og østersture, sommerferie med børn, vinter- og efterårsferie, juleophold og nytårsophold. Vi har også selskabslokaler samt mødelokaler for op til 100 pers. Vi tilbyder desuden hotellejligheder som firmaaftale og via statsaftale. Kombiner service som på et hotel og den gode plads i en ferielejlighed, når I søger overnatning i Ribe

Kontakt os

Ribe Byferie Resort
Damvej 34
6760 Ribe


+45 79 88 79 88

info@ribe-byferie.dk


© 2024 Ribe Byferie Resort

7.45
Kr.