Booking

BOOK ONLINE og få en café voucher på kr. 75. Altid gratis FLEX-booking

BOOK
LUK

Spis & shop


da-DK Oplev Spis & shop

Madoplevelser i Ribe

I den middelalderlige bykerne ligger en lang række spisesteder. Hyggelige restauranter og cafeer, der i sommerhalvåret har udendørsservering i baggårde, i hovedgaden, på domkirkepladsen og i de smukke haver ned må Ribe å.
Der er således rig mulighed for at gå ud og spise, ligesom det er muligt at hente take away, hvis I hellere vil hygge hjemme i ferielejligheden.
Husk at vi har ophold, der inkluderer forplejning, ligesom vi tilbyder tapas, så i f.eks. har nem mad på ankomstdagen.

Shopping

Det gamle bymiljø gør shopping turen til en særlig oplevelse. Spændende specialbutikker ligger som perler på en snor, og der er et bredt udvalg af større fødevarebutikker med friske råvarer til feriehusholdningen.

I løbet af sæsonen inviterer byen til flere "late night" arrangementer. Fra maj til september er der hver aften gratis byvandringer med Ribe vægtere, ugentlige torvedage og veteranbiltræf samt meget mere. 

Julemåneden er noget helt særligt i gamle Ribe, der udsmykkes med en flot julebelysning i de gamle gader og lys på domkirken. Arrangementer hver weekend i bymidten og juletraditioner der går tilbage til 1800-tallet.
Ribes smukke bykerne, med mere end 100 fredede huse, smalle brostensbelagte gader os smukke grønne oaser..Tilmeld dig vores nyhedsbrev - vinder trækkes hver måned

Feriecenter Ribe Byferie Resort

Vi tilbyder overnatning i gåafstand fra domkirkepladsen og en lang række seværdigheder. Vælg imellem ferielejligheder og hotellejligheder, ophold med sort sol og østersture, sommerferie med børn, vinter- og efterårsferie, juleophold og nytårsophold. Vi har også selskabslokaler samt mødelokaler for op til 100 pers. Vi tilbyder desuden hotellejligheder som firmaaftale og via statsaftale. Kombiner service som på et hotel og den gode plads i en ferielejlighed, når I søger overnatning i Ribe

Kontakt os

Ribe Byferie Resort
Damvej 34
6760 Ribe


+45 79 88 79 88

info@ribe-byferie.dk


© 2024 Ribe Byferie Resort

7.45
Kr.