Booking

Vælg dato og antal personer og klik på BOOK.

BOOK
LUK
BOOK

Spis & shop


da-DK Oplev Spis & shop

Madoplevelser i Ribe

Efter en dag med mange indtryk og oplevelser, frister byens restauranter med kulariske tilbud af enhver art. Der er spisesteder for enhver smag og pengepung fra stilfulde restauranter til hyggelige caféer med udendørs servering i sommerhalvåret.

Shopping

Det gamle bymiljø gør shoppingturen til en særlig oplevelse. Spændende specialbutikker ligger som perler på en snor, og der er et bredt udvalg af fødevarebutikker med friske råvarer til feriehusholdningen.

I løbet af sæsonen inviterer byen til flere "late night" arrangementer, og hver onsdag formiddag fra maj til september er der torvedag for små og store på Skibbroen.

Juleindkøbene er et kapitel for sig. Decemberarrangementerne i gamle Ribe gør det nemlig rigtig hyggeligt at købe julegaver.Ribe Byferie ligger kun en lille times kørsel fra den dansk-tyske grænse. Husk pas!Feriecenter Ribe Byferie Resort
Hotel- og ferielejligheder i hjertet af smukke, gamle Ribe. Vi tilbyder ophold med og uden forplejning. Her værnes om den høje standard og vi elsker at have gæster. Har I specielle ønsker/behov, vil vi gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe jer. Vi glæder os til at byde jer velkommen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kontakt os

Ribe Byferie Resort
Damvej 34
6760 Ribe


+45 79 88 79 88

info@ribe-byferie.dk


© 2019 Ribe Byferie Resort