Booking

BOOK ONLINE og få en café voucher på kr. 75. Altid gratis FLEX-booking

BOOK
LUK

Grupper


da-DK Feriecentret & FAQ Grupper

Vores gruppefaciliteter

Dagmar Salen & Valdemar Salen

med plads til 50 pers. i hvert lokale. Lokalerne kan lægges sammen til i alt 100 pers. Desuden køkken, garderobe og toiletter.
Sort Sol Huset med plads til 32 pers. samt køkken.
Priser for selskabslokaler og forplejning

Møder og konferencer

Hold jeres næste arrangement hos os. Vi tilbyder både dagsmøder og konferenceophold.

 

Vil I samles i en ferielejlighed

Vi udlåner vi borde og stole. Der er plads til at ca. 14 pers. kan spise sammen i én bolig. I de fleste gårdhaver er der plads til 14-16 pers., hvis I samler havemøblerne fra flere boliger. Vi har også flere loungeområder ude og inde, hvor I kan sidde sammen, samt vores grillhus.
Se alle vores ferieophold

Oplevelser

Der er mange oplevelsesmuligheder i og omkring Ribe. Guidet byvandring, ølsmagning, besøg på vingård, østerstur, sort sol, naturture, cykelture, vandreture, hestevogn gennem Ribe og meget mere. 
Se vores bud på oplevelser

Gruppefaciliteter i øvrigt

Til lune aftener i grillsæsonen, kan I samles i vores store grillhus m/udekøkken, kuglegris og alm. grill, terrassevarmere, tæpper og bålsted. Vi sørger for gratis kul og brænde. I kan også mødes på 1. sal i centerbygningen.

Inspiration til oplevelser

Guidet byvandringer, besøg på Ribe Bryghus, kunst, koncerter, kulinarisk oplevelser, sort sol eller natursafari. Find ferieinspiration her

Booking

Book opholdet online eller ring 7988 7988
-Vi hjælper gerne med at sammensætte jeres ophold.

 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev - vinder trækkes hver måned

Feriecenter Ribe Byferie Resort

Vi tilbyder overnatning i gåafstand fra domkirkepladsen og en lang række seværdigheder. Vælg imellem ferielejligheder og hotellejligheder, ophold med sort sol og østersture, sommerferie med børn, vinter- og efterårsferie, juleophold og nytårsophold. Vi har også selskabslokaler samt mødelokaler for op til 100 pers. Vi tilbyder desuden hotellejligheder som firmaaftale og via statsaftale. Kombiner service som på et hotel og den gode plads i en ferielejlighed, når I søger overnatning i Ribe

Kontakt os

Ribe Byferie Resort
Damvej 34
6760 Ribe


+45 79 88 79 88

info@ribe-byferie.dk


© 2024 Ribe Byferie Resort

7.45
Kr.