Booking

Online booking BOOK ONLINE og få vin, øl eller café voucher. Gratis FLEX-booking, flyt opholdet u/b

BOOK
LUK
BOOK

Vadehavet & Vesterhavet


da-DK Oplev Vadehavet & Vesterhavet

UNESCO Verdens Naturarv
Nationalpark Vadehavet er et af verdens vigtigste vådområder. Tidevandet gør indtryk, når der to gange i døgnet flyttes 1.000.000.000 m3 vand frem og tilbage gennem dybene. Årligt passerer 10-12 mio. fugle Vadehavet på deres træk til og fra yngleområderne. 
Det er også i Vadehavet at man finder Danmarks største bestand af spættet sæl.

Badestrande
Fantastiske badestrand findes på Rømø, der er forbundet med fastlandet via en dæmning - kører I derover i bil, må I køre bilen helt ud på stranden. Ved Esbjerg ligger Hjerting badestand.

Sort Sol
Stære i hundredtusindvis samles på aftenhimlen, inden de går til ro. Fænomenet kaldes sort sol og kan opleves for- og efterår.
Book Sort Sol ophold og få en guidet tur.
Mere om fænomenet sort sol her.

Vadehavscentret
Besøg Vadehavscentret, der udover at være en arkitektonisk perle, viser spændende udstillinger om naturen og kulturen ved Vadehavet. Udstillingerne bringer jer tættere på Vadehavets forunderlige verden. I får viden om tidevand, dyreliv, stormmfloder, trækfugle og meget mere. Se mere på Vadehavsentret.

Østerssafari 
Store østersbanker er et rent mekka for nydere af denne delikatesse. Book selv en guidet tur via Vadehavsentret eller på SortSafari.dk

Sælsafari
Book selv en guidet tur via SortSafari.dk eller Mandøpigen.

 
Skønne vestkyst badestrande.Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Feriecenter Ribe Byferie Resort

Hotel- og ferielejligheder i hjertet af smukke, gamle Ribe. Vi tilbyder ophold med og uden forplejning. Her værnes om den høje standard og vi elsker at have gæster. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Kontakt os

Ribe Byferie Resort
Damvej 34
6760 Ribe


+45 79 88 79 88

info@ribe-byferie.dk


© 2022 Ribe Byferie Resort

7.45
Kr.