Booking

Vælg dato og antal personer og klik på BOOK.

BOOK
LUK
BOOK

Handicapboliger


da-DK Boliger Handicapboliger

20 boliger er indrettet med særlige hensyn. Der er ikke hæve/sænke inventar i boligerne, hvorfor kørestolsbrugere er afhængige af en hjælper. Oplys ved reservation, såfremt H-bolig ønskes. Alle boligerne er røgfri.

A1-lejlighed: Max. 4 pers. Stueplan, egen gårdhave.
A-hus: Max. 7 pers. Stueplan, egen gårdhave. 1. sal med et sovevær. til 3 pers.

Boligerne: Hjælpegreb ved indgangsdør, 2 trin op, dør 92 cm bred. Indgang med kørestole via gårdhave, dør 170 cm bred. Skydedøre. Ingen dørtrin. Soveværelse: 2 senge, dør 75 cm bred. Plads til hospitalsseng og lift. Badeværelse: Dør 80 cm bred, brusekabine 119 cm bred/ 1,5 cm dyb. Toiletstol samt badestol kan lånes i receptionen. Hjælpegreb ved toilet og i bad.

Hjælpemidler: Ribe Byferie råder over 2 toiletstole, 2 badestole og en kørestol, som kan lånes gratis. Venligst reserver på forhånd. Har I brug for lift, hospitalssenge osv. skal dette lejes via jeres egen hjemkommune.
Feriecenter Ribe Byferie Resort
Hotel- og ferielejligheder i hjertet af smukke, gamle Ribe. Vi tilbyder ophold med og uden forplejning. Her værnes om den høje standard og vi elsker at have gæster. Har I specielle ønsker/behov, vil vi gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe jer. Vi glæder os til at byde jer velkommen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kontakt os

Ribe Byferie Resort
Damvej 34
6760 Ribe


+45 79 88 79 88

info@ribe-byferie.dk


© 2019 Ribe Byferie Resort