Booking

BOOK ONLINE og få en café voucher på kr. 75. Altid gratis FLEX-booking

BOOK
LUK
BOOK
...

Hvem er vi?


da-DK Feriecentret Hvem er vi?

Vi elsker at have gæster
-og gør vores bedste, for at give jer et godt ophold.

Fonden Ribe Byferie.
Fonden er en non-profit organisation med en lokal forankret bestyrelse. Fondens formål er at drive, vedligeholde og opgradere feriecentret.
Hvert år doneres ferieophold til sygdomsramte børnefamilier i samarbejde med landets sygehuse. Derudover støtter fonden en række kulturelle og sportslige arrangementer.

Et godt team
Vi værne om vores medarbejdere. Alle ansatte tilbydes kurser, så de kan udvikle og dygtiggøre sig. Vi har fokus på ergonomi og arbejdsmiljø og sørger for grundig oplæring af nye medarbejdere. Vi har en fast stab af håndværkere, rengøringspersonale og administrative medarbejdere. Alle har flextid, så arbejdsliv og privatliv kan spille sammen. 
 
Miljø og klima
Med 94 boliger og fællesfaciliteter, bruger vi naturligvis meget el. Vi har derfor LED-pærer overalt og vælger hvidevarer med fokus på energimærkning.
Vores varmeforsyning kommer fra 80% vedvarende energi.
Vores intelligente bookingsystem slukker alt lys i boligerne og nedjusterer varmen, når en gæst checkes ud. Når boligen atter er udlejet, begynder opvarmningen automatisk, så den rette rumtemperatur opnås på ankomstdagen.
Vi har affaldssortering og alle gæster kan være med til at sortere sit affald.
Vores sauna og spa er ligesom vores boliger styret intelligent, i forhold til afbenyttelse.

 

El-biler
Alle vores biler kører på el, så vi belaster miljøet mindst muligt og samtidig kan køre "støj-frit" rundt i området. Vi har ladestandere placeret på vores P-område.

Grøn rengøring
Vores rengøringssystem kræver ikke brug af rengøringsmidler udover enkelte kalk- og desinfektionsmidler. Vi benytter særlige microfiberklude, som dokumenteret fjerner bakterier. Systemet anvendes også på Skejby Sygehus.

Vi går ind for genbrug
Når møbler eller andet inventar står for udskiftning, men alligevel er for godt til at smide ud, forærer vi det væk. Inventaret får dermed nyt liv til gavn og glæde hos andre.
Vi passer også på det vi har og er rigtig gode til at vedligeholde. Det skåner miljøet, når tingene holder længe.
-Vi elsker at have gæster.Tilmeld dig vores nyhedsbrev - vinder trækkes hver måned

Feriecenter Ribe Byferie Resort

Hotel- og ferielejligheder i hjertet af smukke, gamle Ribe. Vi tilbyder ophold med og uden forplejning. Her værnes om den høje standard og vi elsker at have gæster. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Kontakt os

Ribe Byferie Resort
Damvej 34
6760 Ribe


+45 79 88 79 88

info@ribe-byferie.dk


© 2024 Ribe Byferie Resort

7.45
Kr.