Booking

Online booking BOOK ONLINE og få vin, øl eller café voucher. Gratis FLEX-booking, flyt opholdet u/b

BOOK
LUK
BOOK

Hvem er vi?


da-DK Feriecentret Hvem er vi?

I Ribe Byferie Resort går vi meget op i at gøre noget godt for andre. Vi elsker at have gæster og lægger os meget i selen, for at give vores gæster de bedste rammer til gode oplevelser.

Grøn tankegang
For at gøre noget godt for miljøet og passe på vores verden, har vi valgt at indføre et rengøringssystem, der ikke kræver brug af rengøringsmidler udover toiletrens,  kalkfjerner samt desinfektionsmiddel til kontaktflader. Vi gør rent - kun i vand. Vi benytter særlige microfiber-klude, som dokumenteret fjerner bakterier. Systemet anvendes også på Skejby Sygehus.

Alle vores biler kører på el, så vi belaster miljøet mindst muligt og samtidig kan køre "støj-frit" rundt i området, uden at genere vores gæster.

Med 94 boliger bruger vi naturligvis meget el. Vi forsøger at mindske forbruget ved at have LED-pærer overalt. Derudover har vi udskiftet samtlige hårde hvidevarer til nye, som har en bedre energimærkning.

Vi har affaldssortering og alle gæster kan være med til at sortere sit affald.

 

Vi går ind for genbrug
Når møbler eller andet inventar står for udskiftning, men alligevel er for godt til at smide ud, forærer vi det væk. Inventaret får dermed nyt liv og kan gøre gavn og skabe glæde hos andre mange år endnu. 

Vi passer på hinanden
For at vi kan være så meget for vores gæster, er det også vigtigt, at vi er noget for os selv. Vi passer på vores personale og giver dem de bedste redskaber, til at udføre deres arbejde. Vi sørger for at alle løbende kommer på kursus, så de kan udvikle og dygtiggøre sig. Vi har fokus på ergonomi og korrekte arbejdsstillinger, og sørger for grundig oplæring af nye medarbejdere.

Vi har alle flextid, så vi kan få arbejdsliv og privatliv til at spille sammen. 

Personalet er vores motor, så derfor betyder det rigtig meget for os, at motoren har det godt og er smurt, så den kan køre langt uden stor slitage. 
-Vi elsker at have gæster og bestræber os på at yde den bedste service. Har I særlige ønsker, så hjælper vi gerne så vidt det er muligt. I bydes velkommen af vores søde receptionister, som altid har gratis kaffe, te, cappuchino eller varm kakao klar til jer.Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Feriecenter Ribe Byferie Resort

Hotel- og ferielejligheder i hjertet af smukke, gamle Ribe. Vi tilbyder ophold med og uden forplejning. Her værnes om den høje standard og vi elsker at have gæster. Har I specielle ønsker/behov, vil vi gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe jer. Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Kontakt os

Ribe Byferie Resort
Damvej 34
6760 Ribe


+45 79 88 79 88

info@ribe-byferie.dk


© 2022 Ribe Byferie Resort