Booking

Online booking BOOK ONLINE og få vin, øl eller café voucher. Gratis FLEX-booking, flyt opholdet u/b

BOOK
LUK
BOOK
...

Hvem er vi?


da-DK Feriecentret Hvem er vi?

Vi elsker at have gæster og lægger os meget i selen, for at give vores gæster de bedste rammer til gode oplevelser.

Feriecentret er ejet af Fonden Ribe Byferie. Fondens formål er at drive, vedligeholde og opgradere feriecentret. Derudover støtter fonden en række lokale kulturelle og sportslige arrangementer, ligesom der hvert år doneres ferieophold til sygdomsramte børnefamilier i samarbejde med landets sygehuse.

Et godt team
Vi værner om vores personale og sørger for at alle løbende kommer på kursus, så de kan udvikle og dygtiggøre sig. Vi har fokus på ergonomi og korrekte arbejdsstillinger, og sørger for grundig oplæring af nye medarbejdere. Vi har en fast stab af håndværkere, rengøringspersonale og administrative medarbejdere. Alle har flextid, så arbejdsliv og privatliv til at spille sammen. 
 
Miljø og klima
Med 94 boliger bruger vi naturligvis meget el. Vi forsøger at mindske forbruget ved at have LED-pærer overalt. Derudover har vi udskiftet samtlige hårde hvidevarer til nye, som har en bedre energimærkning.

Vi har affaldssortering og alle gæster kan være med til at sortere sit affald.

 

Grøn rengøring
Vi har et rengøringssystem, der ikke kræver brug af rengøringsmidler udover toiletrens, kalkfjerner samt desinfektionsmiddel til kontaktflader. Vi benytter særlige microfiber-klude, som dokumenteret fjerner bakterier. Systemet anvendes også på Skejby Sygehus.

Alle vores biler kører på el, så vi belaster miljøet mindst muligt og samtidig kan køre "støj-frit" rundt i området. 

Vi går ind for genbrug
Når møbler eller andet inventar står for udskiftning, men alligevel er for godt til at smide ud, forærer vi det væk. Inventaret får dermed nyt liv og kan gøre gavn og glæde hos andre.
-Vi elsker at have gæster.Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Feriecenter Ribe Byferie Resort

Hotel- og ferielejligheder i hjertet af smukke, gamle Ribe. Vi tilbyder ophold med og uden forplejning. Her værnes om den høje standard og vi elsker at have gæster. Har I specielle ønsker/behov, vil vi gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe jer. Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Kontakt os

Ribe Byferie Resort
Damvej 34
6760 Ribe


+45 79 88 79 88

info@ribe-byferie.dk


© 2022 Ribe Byferie Resort

7.45
Kr.