Booking

Vælg dato og antal personer og klik på BOOK.

BOOK
LUK
BOOK

Juleophold


da-DK Priser Juleophold

Jul som i gamle dage

Julen i Ribe er bygget op om "Peters Jul" og byen er pyntet flot op og byen er oplyst er det smukkeste julelys. På torvet knejser et stort juletræ med lys og en stor stjerne i toppen. Fra julehytterne på Torvet breder der sig en duft at gløgg og varme vafler. Der sælges alt fra dekorationer, træ-udskæringer og diverse mad-boder fylder december med masser af julehygge. Gratis kanetur gennem byen og julemanden går sin tur gennem gaderne og møder de forventningsfulde børn.

Juleophold

I Ribe Byferie Resort fejrer vi julen med et juleophold, hvor vi sørger for alt det praktiske, så I blot kan nyde hinanden og mærke julefreden sænke sig. Vi leverer den traditionelle julemiddag direkte til ferieboligen, så den kun kræver den sidste opvarmning og anretning.

Julemenu 2020:

Kommer snarest.....


Juleophold inkl. julemiddag


2 døgn i skøn feriebolig inkl. traditionel julemiddag med and, flæskesteg og tilbehør. Vi sørger for dug, servietter og fint bestik.


Classic Kr. 1.395
Ekstra person i samme bolig - classic Kr. 775
Deluxe inkl. opredte sengeIhåndklæder Kr. 1.610
Ekstra person i samme bolig - deluxe Kr. 990
Feriecenter Ribe Byferie Resort
Hotel- og ferielejligheder i hjertet af smukke, gamle Ribe. Vi tilbyder ophold med og uden forplejning. Her værnes om den høje standard og vi elsker at have gæster. Har I specielle ønsker/behov, vil vi gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe jer. Vi glæder os til at byde jer velkommen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kontakt os

Ribe Byferie Resort
Damvej 34
6760 Ribe


+45 79 88 79 88

info@ribe-byferie.dk


© 2020 Ribe Byferie Resort