Ribe Byferie - BOOK DIREKTE OG FÅ FORDELE
 
Facebook Mail

Feriecentret

Feriecentret

Feriecenter Ribe Byferie ligger som "en by i byen", på grænsen mellem den gamle bydel og Nationalpark Vadehavet. Her værnes om en høj standard, både ude og inde. Vi er i øjeblikket i gang med en større renovering, hvor vi udskifter en del af inventaret i boligerne og opgraderer både ude og inde. Hygge er en væsentlig del af ferien og med denne opgradering af boligerne, hvor både puder, bogkasser og nye billeder skiftes, skaber vi de bedste rammer for jeres næste ferieophold. Kvalitet og design er sat i højsædet og de 94 ferieboliger er alle smagfuldt og funktionelt indrettet. Alle boliger har gårdhave eller altan med havemøbler. Gratis trådløs Internet. Alle boliger er røgfri.

Vi elsker at have gæster og ynder at give jer den bedste service under jeres ophold. Har I specialønsker, så hjælper vi gerne, hvis vi har mulighed her for. I bydes velkommen af vores søde receptionister i receptionen, som altid byder på gratis kaffe, te, cappuchino og varm kakao.

Ude i området støder I helt sikkert på SunShinePatrol, som er vores rengøringsteam. De sørger for at klargøre jeres bolig, så alt er i skønneste orden, når I ankommer til boligen. Ønsker I lidt ekstra forkælelse, kan de sørge for at redde jeres senge og lægge håndklæder frem til jer. På deres el-biler "El-mer" og "El-vira" suser de rundt i området og der er altid påskrevet en lille hilsen til vores gæster. Til påske og jul forkæler de gæsterne med chokolade i boligen ved ankomst.

Skulle uheld være ude og noget går i stykker i boligen under jeres ophold, så er vores dygtige teknikere altid på pletten.

Feriecentret ligger i gåafstand til Ribes smukke bykerne med butikker, restauranter, seværdigheder og mere end 100 fredede huse. I receptionen kan I få hjælpe til, hvad I skal se og høre om, hvad der sker i området på det tidspunkt, hvor I er her.


Del denne side på facebook Udskriv siden Del denne side


Online Booking

Antal gæster (Fra 3 år)
Opholdstype


Kundetilfredshed

Ribe Byferie har modtaget en status af "Highly Recommended" af brugerne af sitet Zoover. Zoover er en uafhængig webportal for rejsebedømmelser. Derudover høster vi topkarakterer fra bla. Booking.com, Expedia og TripAdvisor.

 

Fællesfaciliteter

  • Café med gratis varme drikke, spil, aviser og magasiner. 
  • Netcafé og bibliotek.
  • Legerum med EyeToy, PS2, bordtennis mm.
  • Solarier, spa og sauna.
  • Legeplads, boldbaner og petanque. 
  • Fælleshus til 32 pers. Med køkken. 
  • Grillhytte til 54 pers. Weber kuglegrill og almindelig grill. Gratis kul.
  • Bålplads. Gratis træ.
  • Parkering på gratis, aflåst P-plads.