Booking

BOOK ONLINE og få en café voucher på kr. 75. Altid gratis FLEX-booking

BOOK
LUK
BOOK
...

Feriecentret


da-DK Feriecentret

Feriecenter Ribe Byferie Resort

Ferieboliger der ligger som "en by i byen", på grænsen mellem den gamle bydel og Nationalpark Vadehavet. I alt 94 ferieboliger i skønne omgivelser. Her værnes om en høj standard, både ude og inde. En årlig gennemgang af alle boliger samt løbende opgradering sikrer, at I får de bedste rammer for jeres ferieophold.

Alle boliger har egen gårdhave eller altan med havemøbler. Alle boliger er røgfri. Gratis trådløs Internet i hele feriecentret og fri parkering på aflukket P-anlæg.

Under jeres ophold møder I helt sikkert SunSHINE Patrol, som er vores rengøringsteam. De sørger for at klargøre jeres bolig, så alt er i skønneste orden. 

Skulle uheldet være ude og noget går i stykker i boligen under jeres ophold, så er vores dygtige teknikere altid på pletten.

Feriecentret ligger i gåafstand til Ribes smukke bykerne med butikker, restauranter, seværdigheder og mere end 100 fredede huse. I receptionen kan I få inspiration og hjælp til, hvad I kan opleve mens I er her hos os.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

 
-Vi elsker at have gæster og bestræber os på at yde den bedste service. Har I særlige ønsker, så hjælper vi gerne så vidt det er muligt. I bydes velkommen af vores søde receptionister, som altid har gratis kaffe, te, cappuccino eller varm kakao klar til jer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - vinder trækkes hver måned

Feriecenter Ribe Byferie Resort

Hotel- og ferielejligheder i hjertet af smukke, gamle Ribe. Vi tilbyder ophold med og uden forplejning. Her værnes om den høje standard og vi elsker at have gæster. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Kontakt os

Ribe Byferie Resort
Damvej 34
6760 Ribe


+45 79 88 79 88

info@ribe-byferie.dk


© 2023 Ribe Byferie Resort

7.45
Kr.