Booking

BOOK ONLINE og få en café voucher på kr. 75. Altid gratis FLEX-booking

BOOK
LUK
...

Boliger


da-DK Boliger

Ribe Byferie Resort består af 94 velindrettede ferieboliger beliggende få minutters gang fra Domkirkepladsen. Ude som inde værner vi om den høje kvalitet. Vi tilbyder også hotel-lejligheder, hvor vi sørger for opredte senge, håndklæder og morgenkomplet. 

Ferielejlighederne  er indrettet med entré, 1 eller 2 soveværelser, badeværelse, køkken og stue. Hyggelig gårdhave eller altan med havemøbler. Gratis trådløst internet. Hunde tilladt i nogle boliger. Vi har også allergiboliger og boliger med særlige hensyn til handicappede. Skønne ferieboliger danner rammen om jeres næste ferieminder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - vinder trækkes hver måned

Feriecenter Ribe Byferie Resort

Vi tilbyder overnatning i gåafstand fra domkirkepladsen og en lang række seværdigheder. Vælg imellem ferielejligheder og hotellejligheder, ophold med sort sol og østersture, sommerferie med børn, vinter- og efterårsferie, juleophold og nytårsophold. Vi har også selskabslokaler samt mødelokaler for op til 100 pers. Vi tilbyder desuden hotellejligheder som firmaaftale og via statsaftale. Kombiner service som på et hotel og den gode plads i en ferielejlighed, når I søger overnatning i Ribe

Kontakt os

Ribe Byferie Resort
Damvej 34
6760 Ribe


+45 79 88 79 88

info@ribe-byferie.dk


© 2024 Ribe Byferie Resort

7.45
Kr.