Booking

Vælg dato og antal personer og klik på BOOK.

BOOK
LUK
BOOK

Sælsafari


da-DK Priser Sælsafari

Nyd 2 nætter i lækker ferielejlighed med opredte senge og håndklæder. Morgenkomplet begge dage. På ankomstdagen: 2-retters middag på en af Ribes hyggelige restauranter. På andendagen guidet sælsafari med afgang fra Vester Vedsted (8 km).

Oplev det helt fantastiske syn af sæler, der ligger og soler sig på sandbankerne. Turen starter ved Mandø Traktorbusser og selve turen til Mandø og videre ud på sandbankerne er helt fantastisk.  Det er ikke nødvendigt med gummistøvler. Vi har kikkerter med.

Ankomstdage for 2020 er endnu ikke fastlagt. Vi opdaterer så snart vi modtager datoerne fra udbyderen af turene.Ribe oser af hygge. Overalt ligger små hyggelige restauranter, der serverer de lækreste retter tilberedt af lokale råvarer.

Sælsafari


Inkl. opredte senge og håndklæder. Morgenkomplet, 2-retters middag på hyggelig restaurant i Ribe samt sælsafari på Mandø (inkl. Mandøbus).


Pris pr. pers., v/2 pers.
Opredte senge og håndklæder
1 x aftenmenu
2 x morgenkomplet
1 x Sælsafari inkl. Mandøbus
Sen afrejse kl. 11.00

3. maj - 29. jun Kr. 1.725
1. sep - 16.okt Kr. 1.725
Ekstra person i samme bolig Kr. 1.155
Tillæg fre og lør pr. bolig pr. nat Kr. 115,-
Feriecenter Ribe Byferie Resort
Hotel- og ferielejligheder i hjertet af smukke, gamle Ribe. Vi tilbyder ophold med og uden forplejning. Her værnes om den høje standard og vi elsker at have gæster. Har I specielle ønsker/behov, vil vi gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe jer. Vi glæder os til at byde jer velkommen!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kontakt os

Ribe Byferie Resort
Damvej 34
6760 Ribe


+45 79 88 79 88

info@ribe-byferie.dk


© 2020 Ribe Byferie Resort