Booking

Online booking BOOK ONLINE og få vin, øl eller café voucher. Gratis FLEX-booking, flyt opholdet u/b

BOOK
LUK
BOOK

Tour de France 2022


da-DK Oplev Tour de France 2022

Oplev 3. etape af Tour de France.
Den 3. juli 2022

Nyd et par dage i Ribe - blot 50 km fra ruten.
Ferielejligheder for 1-7 personer.
Miniferie Deluxe m/morgenkomplet, opredte senge og sen afrejse
Hotellejlighed m/morgenmad mm. 
Ferielejlighed - I klarer det hele selv

En spændende etape venter...
Etapen starter i Vejle, går via Kolding - Haderslev-Åbenrå til Sønderborg. Vejles bakker er Danmarks mest kendte cykelterræn, og Jellingstenen, Christiansfeld og Dybbøl Mølle er nogle af vores vigtigste historiske monumenter.

Etapen starter i Vejle, med stejle stigninger og kuperet terræn. Ved Jelling og de UNESCO-bevarede Jellinge-monumenter forventes et et udbrud sat ind.
Der er tre kategoriserede stigninger. Den første ligger efter 27 km på Koldingvej (1,4 km á 4,4%). Efter 83 km kommer stigning på Hejlsminde Strand (850m á 4,7%). Kort efter kommer dagens eneste pointspurt og dagens anden UNESCO-bevarede seværdighed, Christiansfeld. Tredje stigning er ved Genner Strand (1,6 km á 3,3%). Så flader turen ud og går gennem Aabenraa og frem mod målbyen Sønderborg. Her kommer sprinterne i aktion.

https://letourcph.dk/oplev-tre-etaper/3-etape

 

 

Hvis I selv vil på "Tour"
Omkring Ribe er der masser af lækker cykelterræn, uanset om I er til racer, gravel eller mountainbike. Så tag bare cyklerne med! Vi udlejer også alm. cykler og elcykler, hvis I bare vil på hyggetur. Uanset er det en dejlig måde at opleve naturen nationalpark Vadehavet, i marsk og skov samt mange historiske byer.

Nem aftensmad 
Lækker tapas og en god flaske vin eller lokale øl. Bestil i receptionen inden kl. 10.00. 

Spændende oplevelser venter
I bor i gåafstand til Ribes hyggelige bykerne med butikker, restauranter og seværdigheder. Bl.a. Museet Ribes Vikinger, Domkirke og Heksemuseum.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Feriecenter Ribe Byferie Resort

Hotel- og ferielejligheder i hjertet af smukke, gamle Ribe. Vi tilbyder ophold med og uden forplejning. Her værnes om den høje standard og vi elsker at have gæster. Har I specielle ønsker/behov, vil vi gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe jer. Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Kontakt os

Ribe Byferie Resort
Damvej 34
6760 Ribe


+45 79 88 79 88

info@ribe-byferie.dk


© 2022 Ribe Byferie Resort