Ribe Byferie - BOOK DIREKTE OG FÅ FORDELE
 
Facebook Mail

Spis og shop

Shop

Madoplevelser i Ribe

Efter en dag med mange indtryk og oplevelser, frister byens restauranter med kulariske tilbud af enhver art. Der er spisesteder for enhver smag og pengepung fra stilfulde restauranter til hyggelige caféer med udendørs servering i sommerhalvåret.

Shopping

Det gamle bymiljø gør shoppingturen til en særlig oplevelse. Spændende specialbutikker ligger som perler på en snor, og der er et bredt udvalg af fødevarebutikker med friske råvarer til feriehusholdningen.

I løbet af sæsonen inviterer byen til flere "late night" arrangementer, og hver onsdag formiddag fra maj til september er der torvedag for små og store på Skibbroen.

Juleindkøbene er et kapitel for sig. Decemberarrangementerne i gamle Ribe gør det nemlig rigtig hyggeligt at købe julegaver.

Grænsehandel

Ribe Byferie ligger kun en lille times kørsel fra den dansk-tyske grænse. Husk pas!

 


Del denne side på facebook Udskriv siden Del denne side


Online Booking

Antal gæster (Fra 3 år)
Opholdstype


Fordelskort til vores gæster

behappypass
Gratis Be Happy Pass til alle børnefamilier - et pas til verdens bedste børneferie! Læs mere om de forskellige rabatter og fordele her.
Udleveres i receptionen ved check-in fra april-oktober.

VADEHAVSPAS
Alle gæster får et Vadehavspas. Fordelskort til attraktioner langs Vadehavskysten, som strækker sig fra Varde i nord til Tønder i syd. Udleveres i receptionen ved check-in.