Ribe Byferie - BOOK DIREKTE OG FÅ FORDELE
 
Facebook Mail

Kunst

Kunst
Ribe Kunstmuseum

Ribe Kunstmuseum viser dansk kunst og har bl.a. adskillige mesterværker fra den danske Guldalder samt et smukt udvalg af malerier med Ribemotiver. Museet har flere årlige særudstillinger med forskellige temaer.

Bygningen, der huser museet, er i 2010 totalrenoveret og resultatet er en enestående smuk bygning, ude såvel som inde.

Se deres hjemmeside for åbningstider www.ribekunstmuseum.dk

Kunstrunde

Hvert forår er der åbne atelierer hos de mange kunstnere i og omkring Ribe.

 


Ribe Tapetet

Ribe-tapetet er et 1,2 m højt og 12 m langt kunstværk, der i tegneseriestil fortæller Ribes historie fra grundlæggelsen i vikingetiden til år 2010. I værket skildres bybrande, krige, opfindelser, sygdom og død, rigdom og nød. Her ses store personligheder og almindelige borgere, begivenheder der prægede Danmarks historie og dagligdags gøremål, samt bygningsværker gennem tiderne. En snert af humor gør historien levende og sjov at beskue – især for børnene.

Kunstneren Bernd Hobohm har arbejdet på værket i mere end et halvt år. Grundig research er tidskrævende, når man skal skildre en periode på 1300 år. Mange detaljer skulle på plads og det har været magtpåliggende, at værket blev historisk korrekt.

Idé og initiativtager: Ribe Byferie
"Vi ønsker at skabe et værk, der fortæller byens historie på en måde, der tiltaler både børn og voksne. Et værk der vækker beskuernes nysgerrighed og giver lyst til at lære mere om Ribes og Danmarks historie".

Værket er udarbejdet til Ribes 1300 års jubilæum i år 2010. Der er ydet støtte fra Sydbank Sønderjyllands Fond, Ribe 1300 og Fonden Ribe Byferie.


Del denne side på facebook Udskriv siden Del denne side


Online Booking

Antal gæster (Fra 3 år)
Opholdstype


Fordelskort til vores gæster

LBR
BE HAPPY PASS til alle børnefamilier - et pas til verdens bedste børneferie! Læs mere om de forskellige rabatter og fordele her.
Udleveres i receptionen ved check-in fra april-oktober.

RIBE PAS
Alle gæster får et Ribe Pas. Rabatkort til Ribes attraktioner. Udleveres i receptionen ved check-in.